Mire figyeljünk gólyatábor szervezésekor?

Legolcsóbb: Ft

Gólyatábort szerveznétek? Letölthető segédanyagunkból megtudhatjátok, hogy szervezőként mire kell figyelnetek, hogy minden szereplő biztonságban és jól érezze magát a programjaitokon, beavatási szertartásokon. Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

A gólyatábor igazi közöségi élmény, ami nagyon jó emlék lehet az iskolába újonnan érkező elsősök számára: megismerkednek a hagyományokkal, szokásokkal, leendő társaikkal, felsőbb évfolyamosokkal és tanáraikkal. Sajnos azonban ez nem mindig és mindenhol marad kellemes élmény. Ahhoz, hogy olyan izgalmas feladatokat adhassatok, amire jó szívvel gondolnak vissza a gólyák és a szervezők is fontos néhány szempontot figyelembe venni.

Ebben a szakmai anyagunkban útmutatást adunk, hogy mit érdemes átgondolni,  hogyan lehet olyan beavatási szertartást szervezni, amelynek során minden szereplő biztonságban és jól érzi magát.

Ha az is érdekel, hogyan működhetnek biztonságosabban a gyerekekkel foglakozó szervezetek, ismerd meg a NEMECSEK Programot.

További anyagaink