Bántalmazásról szülőknek – 6 napos e-mail-kurzus

Legolcsóbb: 3 000 Ft

Közös felelősségünk, hogy megvédjük a gyerekeket! Válassz az alábbi adományösszegek közül és jelentkezz még ma 6 napos e-mail-kurzusunkra!

Mit tehetsz, hogy a gyereked biztonságban legyen?

Az alábbi e-mail-kurzust azért állítottuk össze, hogy praktikus tudást nyújtsunk a szülőknek, mit tehetnek gyerekük biztonságáért, és hogyan ismerjék fel a veszélyes helyzeteket.

Szülőként nagyon fontos a gyerekünk boldogsága, minden támogatást, gondoskodást igyekszünk megadni nekik ehhez. Azonban elengedhetetlen, hogy tudjuk, pontosan mire van szüksége és mitől kell megóvnunk. Fontos, hogy tisztábban lássuk, hogy a tetteinknek, viselkedésünknek milyen következményei lehetnek. A gyerekvédelem közös ügyünk. Csak akkor tudjuk megelőzni és elkerülni a bántalmazást, ha fel tudjuk ismerni időben a jeleket, és azt is tudjuk, hogy pontosan mit tehetünk ellene.

Közös felelősségünk, hogy megvédjük a gyerekeket! A NEMECSEK Program e-mail-kurzusában végig vesszük a gyerekvédelem legfontosabb témáit, felsoroljuk az online tér veszélyeit, és a kurzusok cikkeibe beágyazott linkekkel igyekszünk segíteni abban, hogy választ találj a kérdéseidre.  

Milyen témákat érintünk a kurzus során?

  • A biztonság mindenhol fontos, a közösségben is!
  • Egyetlen pofon is sok – Zéró tolerancia a bántalmazással szemben
  • Mindenhol szeretnénk biztonságban tudni a gyerekeket: a való világban és az online térben is
  • A szemünk előtt történik, mégsem látjuk – Ismerd fel a bántalmazást!
  • Mit tehetek én? Hogyan segítsek bántalmazás esetén?
  • A biztonság alapjog, tegyünk érte: Tippek és javaslatok

Ismerd meg NEMECSEK Programunkat, ami abban segíti a gyerekekkel foglalkozó szervezeteket (pl. óvodákat, iskolákat, sportegyesületeket), hogy minél biztonságosabban működhessenek.

További anyagaink