Legyen a sport örömforrás!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

A rendszeres testmozgás, a csapatban sportolás, a fizikai teljesítőképességben való fejlődés fontos része a gyermekkornak. Az viszont nélkülözhetetlen, hogy egy gyerek jó élményeket szerezzen és támogató közegben legyen sportolás közben is, hiszen ez meghatározhatja a sportoláshoz, a testmozgáshoz való későbbi hozzáállását és viszonyát.

Természetesen a sport kihívásokat, nehézségeket, sokszor kemény és fáradtságos munkát is jelent. Azonban a cél elérésének, a teljesítmény növelésének soha nem lehet eszköze a bántalmazás, a megalázás, a zaklatás vagy a visszaélés.

Ebben a 6 leckéből álló videós kurzusunkba arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogyan maradhat a sport örömforrás a gyerekek számára.

×
×

Cart

A weboldal sütiket használ.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Webhelyünk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is, akik egyesíthetik azokat más információkkal, amelyeket Ön biztosított számukra, vagy amelyeket a szolgáltatásaik Ön általi használatából gyűjtöttek össze.