A gyerekek védelme a Hintalovon Alapítványnál

Gyermekjogi alapítványként kiemelten fontos számunkra, hogy a velünk kapcsolatba kerülő gyerekek teljes biztonságban legyenek.​ 

Hintalovon

2023. 09. 12.

Gyermekjogi alapítványként kiemelten fontos számunkra, hogy a velünk kapcsolatba kerülő gyerekek teljes biztonságban legyenek.​  Ezt biztosítja az alábbi gyerekvédelmi útmutató is.

A nálunk dolgozó valamennyi munkatárs, megbízott, vagy önkéntes kolléga átmegy egy olyan kiválasztási folyamaton, amelynek része annak ellenőrzése is. Így biztosítjuk, hogy a jelentkező a múltban nem követett el semmilyen bántalmazást vagy visszaélést. A felvételt követően kollégáinkat belső tréningekkel, továbbképzésekkel és szupervízióval is segítjük. Valamint kidolgoztuk saját Gyerekvédelmi útmutatónkat, amely rögzíti felelősségünket, ha az alapítványi munkája során esetleg sérelem vagy kár ér egy gyereket. 

Az Alapítvány tagja a világ legnagyobb, gyerekvédelmi útmutatókkal (safeguarding policy) foglalkozó szervezetének, a Keeping Children Safe-nek. A gyerekvédelmi útmutató a Keeping Children Safe által meghatározott alapelveknek megfelelően, az Alapítvány céljaival összhangban, a gyerekek legfőbb érdekének biztosítása érdekében született.

Az aktuális (2023. szeptembertől érvényes) dokumentum itt érhető el:

További anyagaink

×
×

Cart

A weboldal sütiket használ.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Webhelyünk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is, akik egyesíthetik azokat más információkkal, amelyeket Ön biztosított számukra, vagy amelyeket a szolgáltatásaik Ön általi használatából gyűjtöttek össze.